Business

Inspirerende vergaderlocaties waar origineel vergaderen business as usual wordt

Vergaderen. Het hoort erbij als je van je bedrijf een succes wil maken. Sinds Corona leerden we dat vele vergaderingen ook online kunnen doorgaan, maar… where is the fun in that? Daarom ben je op zoek naar een bijzondere en leuke vergaderlocatie, waar jij, met je team, aangenaam kunt vergaderen.  Wat als we je zeggen dat wij voor jou een aantal unieke vergaderlocaties in petto hebben?

Bijzondere locaties voor bijzondere vergaderingen

Bij Villa Zwart Goud hebben we verschillende, originele vergaderlocaties ter beschikking. Afhankelijk van het aantal personen en van jullie persoonlijke wensen, stellen wij onze meest bijzondere vergaderlocatie aan je voor. Al vanaf 8 personen halen wij alles uit de kast zodat jullie uniek kunnen vergaderen op een van onze mooie vergaderlocaties!

Meer dan alleen een leuke vergaderlocatie

Bij Villa Zwart Goud krijg je niet alleen een inspirerende vergaderlocatie, we voorzien ook materiaal en apparatuur om je vergadering te ondersteunen. Zo bieden wij standaard 4K ledschermen, een schrijfblok, pen en flipchart aan. En natuurlijk voorzien we ook WiFi op het hele domein.

Origineel vergaderen... en pauzeren

Nood aan een pauze? Kijk even naar buiten en geniet van de prachtige uitzichten. Rust in het hoofd, zorgt voor inspiratie rond de tafel. Neem er gerust een hapje en een drankje bij, want ook daar zorgen we voor. Water is natuurlijk steeds aanwezig.

Teambuilding & bedrijfsuitjes

Een gezond bedrijf is niets zonder een gezonde teamspirit. En een leuke namiddag of avond met je collega’s kan wonderen doen op dat vlak. Villa Zwart Goud helpt je graag een handje, wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig casinoavondje of een heus moorddiner? Of ga op ontdekking en verken de oude Steenkoolmijn van Heusden-Zolder op een bijzondere wijze. In verschillende teams strijd je tegen elkaar voor het vloeibare goud te veroveren. Ook onze indoorworkshop dronevliegen of Robot wars in samenwerking met Tech4Fun kan je perfect combineren met een arrangement in Villa Zwart Goud. Zin in actie? Wat denk je van een initiatie duiken of muurklimmen in Beringen? Honger gekregen van al dat avontuur, sluit nadien je dag af in Villa Zwart Goud met een heerlijke Barbecue. Ontdek hier onze verschillende teambuildingmogelijkheden.

Nog niet helemaal overtuigd?

Waarom vergaderen bij Villa Zwart Goud een goed idee is:

  • Je bent op zoek naar een unieke locatie voor je vergadering.
  • Je wil vergaderen in het groene hart van Limburg.
  • Je bent nieuwsgierig naar de lunch die onze keuken kan voorzien voor jouw team.
  • Je houdt van een originele vergaderlocatie en denkt, net als ons, graag out of the box.
  • Onze bijzondere vergaderlocaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Kom je met de wagen, dan parkeer je eenvoudig op een van onze waterdoorlatende parkeerplaatsen: duurzaamheid start nog vòòr je je unieke vergaderlocatie bent binnengestapt!

Heb je nog vragen of plan je jouw volgende vergadering graag bij ons in?
Team Villa Zwart Goud at your service!

Ontvang een offerte

Business
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x