Party

PARTY

Ceremonie

Omdat er niets romantischer is dan jullie intieme trouwceremonie te organiseren in een prachtige tuin hebben wij het ceremonieconcept helemaal voor jullie uitgewerkt. We verwelkomen jullie en jullie gasten in Le Jardin van Villa Zwart Goud, de perfecte locatie en bovendien op wandelafstand gelegen van onze locatie Watt17, geschikt voor trouwfeesten tot 875 personen.

Decoratie

Het gestileerde art deco-interieur van Villa Zwart Goud heeft een exclusieve, warme, hedendaagse uitstraling. De tafelinrichting volgt dezelfde lijn, aangevuld met minimalistische decoratieve elementen. Indien jullie dit wensen kunnen jullie een beroep doen op onze ervaren partyplanner om jullie feest in te kleden in een persoonlijk en verrassend decoratieconcept. Jullie zullen versteld staan van onze feestideeƫn.

Feestkelder

Casinogames, een dansfeest met een dj of een intiem optreden. Onze feestkelder is de ideale locatie om samen met je gasten te genieten. Doe je het liever even rustig aan, dan kan je terecht in een van de knusse zetels in de speakeasy kamer. Voor de liefhebbers van de betere wijnen en whisky's openen we graag de wijnkluis. En waarom niet genieten van een heerlijk dessert op ons degustatiebuffet. Kortom, we hebben alles in huis om jouw gouden moment te creƫren.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x