Evenementenlocatie

VILLA ZWART GOUD, EEN KLEINSCHALIGE LOCATIE VOOR GROOTSE EVENTS

Voor je event zoek je een unieke evenementen locatie. Liefst een die goed bereikbaar is. Je hebt ook graag dat alles tot in de puntjes is verzorgd. En dat je gasten zich jouw event jaren later nog herinneren. Dat begrijpen we volledig. Villa Zwart Goud is de perfecte eventlocatie in Limburg die je zoekt. Ons team staat alvast klaar om ook jouw event te organiseren. Stel jij de gastenlijst al samen?

EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE
Villa Zwart Goud bevindt zich middenin de groene omgeving van Heusden-Zolder. Neem het van ons aan: we zitten hier goed! Het is de ideale plek voor intieme en exclusieve evenementen. Voor elke event dé locatie. Zowel binnen als buiten is het heerlijk vertoeven. De grandeur van Villa Zwart Goud vormt met gemak het gedroomde decor voor themafeesten en meer.

Bij Villa Zwart Goud houden we de groepen liever wat kleiner. We verwelkomen maximum 60 personen tijdens een receptie. Voor business meetings of teambuildings zetten we de deuren wagenwijd open voor 2 tot 32 personen. We zorgen steeds voor de perfecte en meest geschikte ruimte voor jouw event. Op onze locatie is jouw event steeds een schot in de roos.

En wat meer is: Villa Zwart Goud is steeds exclusief voor jou en je gasten ter beschikking. Geen afleiding door andere groepen. Geen ongemakkelijke gesprekken in de toiletten. Geloof ons, wij kenden op den duur ook niet genoeg koetjes en kalfjes meer.

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor grotere groepen? Dan ben je bij Watt17 aan het juiste adres.

EVENEMENTEN BIJ VILLA ZWART GOUD
Bij Villa Zwart Goud kan je zowel terecht voor privéfeesten als voor zakelijke evenementen. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Heb je een specifiek of origineel evenement in gedachten? Contacteer ons en we werken jouw idee graag samen uit.

BUILD A TEAM, LIVING THE DREAM
Een bedrijf is maar zo succesvol als de kracht van zijn team. Daarom is het belangrijk om je werknemers op tijd en stond te laten ontspannen en genieten. Bij Villa Zwart Goud gebruiken wij niet vaak de woorden ‘dat is onmogelijk’. If you can dream it, we can create it. Wij organiseren ook voor jouw team een casinoavond, een moorddiner, initiatieworkshops, een inscape room, een culinaire steproute langs de voormalige mijnwijk… Of heb je zelf nog een leuk idee voor je personeelsfeest.Dan wordt het dringend tijd om de koppen bij elkaar te steken.

VERGADERZALEN DIE INSPIREREN
Heb je een belangrijke meeting gepland? Ook dan kan je terecht bij Villa Zwart Goud. We voorzien een vergaderruimte voor 2 tot 32 personen en stellen drank en versnapering ter beschikking. Onze zalen zijn, indien gewenst, uitgerust met de nodige apparatuur: beamer, projectiescherm, microfoon, headset… Je vindt bij ons vast de gepaste formule voor jou en je team. We leggen ze graag aan je voor.

ZEG VOLMONDIG JA
Zeg je ja tegen Le Jardin van Villa Zwart Goud, dan zeg je ja tegen je droompartner op een van de mooiste locaties voor evenementen in België. We stellen Villa Zwart Goud en haar tuinen graag ter beschikking voor je intieme huwelijksceremonie. Als jij de perfecte partner meebrengt, zorgen wij dat het plaatje volledig past bij de mooiste dag uit jullie leven. Wil je aansluitend een receptie of diner? Laten we samen de mogelijkheden overlopen.

WIJ HANGEN DE SLINGERS OP AAN JOUW MIJLPALEN
Is er een belangrijke gebeurtenis in je familie? Ook voor babyborrels, jubilea, pensioenvieringen en verjaardagen zit je bij ons goed. Wij hebben de perfecte locatie voor families van maximum 60 personen. Nodig gerust ook je vrienden uit, want zij zijn toch ook een beetje familie. Heb je nog een andere mijlpaal bereikt? Vertel er ons alles over!

DENK OUT OF THE BOX IN VILLA ZWART GOUD
Wij organiseren de meest uiteenlopende evenementen. Daarbij zetten we graag in op creativiteit en een unieke beleving. Een zingende ober die plots aan je tafel verschijnt? Het zou zomaar eens kunnen! Of ben je liever van de partij tijdens een van onze luxury breakfasts?

8 REDENEN OM NAAR VILLA ZWART GOUD TE KOMEN

Kiezen voor Villa Zwart Goud, dat is kiezen voor

  • Een unieke eventlocatie met goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer
  • Exclusief en ongestoord gebruik van de locatie
  • Kwaliteitsvolle catering die verbluft, verbaast en verwondert
  • Een intiem karakter voor kleinere groepen tijdens grootse evenementen
  • Originele locaties, binnen en buiten
  • Bijzondere dinerconcepten en entertainment
  • Het gedroomde decor voor uiteenlopende themafeesten
  • Een gemotiveerd team van experts in het organiseren van evenementen, met de blik gericht op creativiteit en out of the box denken

Kortom, je hoeft geen uren meer te besteden om voor jouw event verschillende locaties te vergelijken. Bij ons zit je meer dan goed! Heb je zin gekregen om jouw event samen met ons te organiseren, op een van de mooiste locaties in België? Wij zetten de koffie alvast klaar. Wanneer spreken we af?

Evenementenlocatie
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x