Midzomer @ Villa Zwart Goud

Zondag 1 augustus is de laatste dag dat de Bistro van Villa Zwart Goud is geopend. Om het succes van onze pop-up Bistro te vieren kan je op zondag 1 augustus onder meer genieten van een ontbijt, high tea en barbecue in Villa Zwart Goud. Schuif je voeten onder tafel en geniet van heerlijk eten, een fris drankje en de prachtige locatie, Villa Zwart Goud.


9u tot 11u30: Luxury Breakfast
Feel Good of De Luxe ontbijt €30/p.p - Kids ontbijt: €12,50/p.p


13u tot 16u: High Tea
Etagère gevuld met allerlei zoete en hartige lekkernijen. Geserveerd met koffie en thee. Na de High Tea geeft gastheer Tom een rondleiding doorheen het prachtige Villa Zwart Goud. €24,50/p.p.


18u tot 21u: Barbecue op de Ofyr
U kan genieten van een voorgerecht, een assortiment aan vlees en vis, zuiderse groentjes, aardappelbereiding, brood & sauzen en om af te sluiten een heerlijk dessert . €33/p.p., dranken niet inbegrepen.


Voorgerecht: Keteltje mosselen OF gegrild brood met spek en mosterd.
Hoofdgerecht: Kip, rundsvlees, bbq worst, scampi (+/-350gr vlees/vis p.p.), gegrilde groentjes, aardappelbereiding, brood & sauzen.
Nagerecht = Witte chocolademousse met rodevruchten

Kids formule (€17 p.p.): Voor kinderen tot 12 jaar
Voorgerecht: Keteltje mosselen OF gegrild brood met spek en mosterd.
Hoofdgerecht: Twee stukken vlees, gegrilde groentjes, aardappelbereiding, brood & sauzen.
Nagerecht = Witte chocolademousse met rode vruchten


In de tuin van Villa Zwart Goud kan je je wagen aan allerlei volksspelen of een potje kubb. Voor de kleinsten voorzien we een springkasteel.  Zien wij jou zondag 1 augustus op het terras van Villa Zwart Goud?

Midzomer @ Villa Zwart Goud
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x