Logeren bij Mathilde!

Nieuw in ons aanbod!

Geen zin meer om huiswaarts te gaan na een spetterend feest in Watt17 of een intieme Private Dining Experience in Villa Zwart Goud?

Boek nu je overnachting in onze nieuwe vakantie woning “Logeren bij Mathilde” op het domein van Villa Zwart Goud.

De voormalige conciërge woning aan het begin van de oprijlaan biedt nu plaats aan 4 personen voor een Nostalgisch verblijf van 1 of meerdere nachten.

Het huisje bevat een slaapkamer met Kingsize bed voor 2 personen + een zeer ruime leefruimte met slaapbank voor nog eens 2 personen.

U kan het gebruiken als vakantiewoning of B&B, zoals u het belieft. Een gezellige koffiecorner, een uitgerust keuken met oa. microgolfoven en vaatwas, een badkamer met douche en een terras met loungemeubilair onder de bomen is er allemaal terug te vinden. Er is tevens plaats voor 3 wagens op de privé parkings en er is een overdekt oplaadpunt voor fietsen.

Ontbijten kan op bestelling. Verblijft u op een zaterdag, dan kan u eventueel aanschuiven aan de Luxe ontbijttafel in Villa Zwart Goud of op vaste zondagen doorheen het ganse jaar.
Check dan zeker even de mogelijkheden.

Er wordt gewerkt met een externe ontbijtservice voor andere dagen en dit al vanaf 15€ pp.

Tip voor trouwkoppels: de ideale start van jullie mooiste dag. Met heel wat ruimte in het huis is het de ideale plek voor bruid of bruidegom om zich klaar te maken voor de ceremonie of het feest. Of simpelweg een fantastische eerste huwelijksnacht te beleven!

Voor meer informatie over beschikbaarheid van het logies kan u terecht via hello@logerenbijmathilde.be of telefonisch bij Sophie Naze op 0473 74 88 91.

Logeren bij Mathilde!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x