Private Business

Verrassend anders

Als de vraag zich stelt: wat gaan we dit jaar organiseren voor onze klanten of ons personeel?  Durft u eens af te stappen van het klassieke restaurant bezoek met uw klanten of het jaarlijkse traditionele kerst - of nieuwjaarsuitje met uw personeel in hetzelfde etablissement? 

Bezoek Villa Zwart Goud en boek jouw unieke kamer in ons boetiek restaurant en verras uw genodigden met een uniek concept.
Het verleden en het heden blenden samen in een schitterend verhaal, met passie vertelt door onze vertellers en indien gewenst ook op maat geschreven van uw bedrijf. Wij hebben kamers vanaf 2 tot en met 30 personen. Steeds feeëriek ingericht en altijd privé gescheiden van andere bezoekers. Een hele andere beleving dus dan eender welk ander restaurant.

MEER OVER HET CONCEPT


Hoe vertellen we het verhaal? 

Het concept bestaat uit een 9-gangen gastronomisch diner als u kiest voor het avond concept. Op zondag zijn het 5-gangen in een brunch formule. Alles wordt eerlijk en heerlijk gekookt door onze Italiaanse chef Stefano. Elke gang komt met het nodige entertainment. Niet alleen woordelijk door onze enthousiaste vertellers maar ook zintuigelijk door de originele manier van presenteren gecombineerd met heerlijke smaken en texturen. Een streling voor het oor, het oog én de mond. 

Het verhaal draait rond "Mathilde" die als huishoudster ook meerdere jaren in dit huis heeft gewerkt en gewoond. Ze werkte er in de glorie periode van de mijn en ontmoette er ook de liefde van haar leven. Een vleugje geschiedenis gecombineerd met heel wat romantiek. Hoe schoon kan het zijn? 

Onze formules zijn duidelijk en afgelijnd. Dat is toch ook mooi meegenomen als u een bedrijfsuitje plant nietwaar?
Uw bedrijfsverhaal verweven in de storytelling? 

Voor bedrijven begrijpen we het belang van het "verhaal" achter het bedrijf. En misschien wil u net ook daarover iets kwijt ten aanzien van uw gasten tijdens een Private Dining Experience die u bij ons boekt. 

Tom De Weyer is als conceptbedenker continue op zoek naar verhalen die op een culinaire manier kunnen vertaald worden. Het Private Dining Concept zoals het nu wordt uitgevoerd kan ook deels het verhaal van uw bedrijf vertellen. Weliswaar in nauw overleg met Tom, maar geloof ons vrij, verhalen omzetten in belevingen daar draait het hier net om. Daag dus gerust Tom uit en neem contact op.

CONTACTEER ONS

Praktisch

Onze Private Dining Rooms zijn te boeken voor 2 tot en met 30 personen. Ben je met meer dan 30 personen? Neem dan even contact met ons op.


Onze avond formule kan geboekt worden op donderdag, vrijdag en zaterdag van 19h00 tot 23h00. Alle andere dagen voor groepen vanaf 20 personen op aanvraag.Op zondag kan u kiezen voor onze brunchformule van 10h30 tot 14h00.

Geniet tot en met 12 november van onze 10euro pp korting. De korting wordt in mindering gebracht bij je online reservatie. RESERVEER NU

Formules

Private Dining Experience - Business


9 gerechten & een apéro bij aankomst
incl. brood & hoeveboter

129 euro per persoon

Wine Pairing
Andere dranken aan bartarief

38 euro per persoon

*Bij elke reservatie vragen wij een voorschot van 150 euro.

 


Private Dining Brunch - Enkel op zondag


5 gerechten & één drankje naar keuze (bubbels, koffie of fruitsap)
Andere dranken aan bartarief per consumptie

89 euro per persoon

*Bij elke reservatie vragen wij onmiddellijke betaling vooraf.


Private dining room als teambuilding? 

Een gezond bedrijf is niets zonder een gezonde teamspirit. En een leuke namiddag of avond met je collega’s kan wonderen doen op dat vlak. Villa Zwart Goud helpt je graag een handje. Wat dacht je bijvoorbeeld van vuurlopen, dronevliegen, een reuzewindvlieger bouwen, chain reaction bouwen met afvalmaterialen,...  Of ga op ontdekking en verken de oude Steenkoolmijn van Heusden-Zolder op een bijzondere wijze. Een fixe wandeling tot bovenop de mijnterril gevolgd door een shotje Limoncello. Ja hoor, winter en zomer, het kan. 

Combineer dus je meeting en teambuilding overdag met een private dining room concept 's avonds. Een totaal verhaal waar iedereen nog lang zal over napraten. 

ONTDEK ONZE TEAMBUILDINGMOGELIJKHEDEN


Nog niet helemaal overtuigd?

Waarom Villa Zwart Goud boeken een goed idee is:

  • Je bent op zoek naar een unieke locatie die de zintuigen prikkelt vanaf het eerste moment, een gebouw met zoveel geschiedenis waar we in Limburg trots op zijn.
  • Je wil een beleving die met geen enkele andere restaurantbeleving te vergelijken valt.
  • Je bent nieuwsgierig naar de het verhaal van "Mathilde".
  • Je houdt van lekker eten en drinken en je geniet met volle teugen van culinaire verrassingen.
  • Onze ligging is lekker centraal in Limburg, niet ver van de E313 met eigen privé parking.
  • Voor een winterevent geven wij sneeuwgarantie, daar alleen al voor moet je onze zeker in december en januari boeken, ideaal te combineren bv met een vuurloop. 
  • Ons gepassioneerd klein maar gezellig team staat voor je klaar en dragen de échte hospitality waarden hoog in het vaandel.

Heb je nog vragen of plan je jouw volgende vergadering graag bij ons in? Team Villa Zwart Goud at your service!

RESERVEER JE PRIVATE DINING ROOM VOOR JE BEDRIJFSEVENT


Private Business

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x