Extra smaakmakers

Extra smaakmakers

Decoratie

Het gestileerde art deco-interieur van Villa Zwart Goud heeft een exclusieve, warme, hedendaagse uitstraling. De tafelinrichting volgt dezelfde lijn, aangevuld met minimalistische decoratieve elementen. Indien u dit wenst kan u beroep doen op onze ervaren event-manager om uw feest in te kleden in een persoonlijk en verrassend decoratieconcept. U zal verstelt staan van onze feestideeën.

Ceremonie

Omdat er niets romantischer is dan uw intieme trouwceremonie te organiseren in een prachtige tuin hebben wij het ceremonieconcept helemaal voor u uitgewerkt. We verwelkomen u en uw gasten in Le Jardin van Villa Zwart Goud, de perfecte locatie en bovendien op wandelafstand gelegen van onze feestzaal Watt17, geschikt voor trouwfeesten tot 1200 personen.

Pop-up

Laat u zich graag verrassen door culinaire hoogstandjes? Houd dan zeker onze pop-up kalender in het oog. Een aantal keren per jaar plannen wij enkele unieke culinaire belevingsconcepten waar u vrij voor kan inschrijven. Onze gastchefs laten hun gasten genieten door ze culinair te verwennen in een bijzonder kader.

 

 

 

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x