Wedding

Hip hoor,  zo'n micro wedding

De micro wedding is reeds enkele jaren in opmars. Steeds vaker kozen koppels er al voor om te huwen ‘en petit comité’, enkel met hun meest close familieleden en vrienden. Ze willen zo in àlle rust kunnen genieten van hun mooiste dag, van hun genodigden en van elkaar. Bij een micro wedding zijn enkel jullie naaste familie en beste vrienden aanwezig. Dit zorgt meteen voor een intieme en geborgen setting. Doordat enkel de mensen die het dichtst bij jullie staan aanwezig zijn, zal deze bijzondere dag nog net dat tikkeltje extra persoonlijk aanvoelen.

Intiem en gezellig? Dan is Villa Zwart Goud dé perfecte locatie voor jullie perfecte dag. Ontdek het snel! 

Wij schrijven graag mee aan jullie dag

Deze belangrijke mijlpaal in jullie leven, die willen wij wel graag mee vorm geven. Ons concept "Private Dining Rooms" leent zich uitstekend voor een intiem trouwfeest waarbij storytelling centraal staat.

Ons 9-gangen gastronomisch concept vertelt standaard het liefdesverhaal van Mathilde, die ooit als jonge dienstmeid in deze villa met rijke geschiedenis heeft gewoond. Onze vertellers brengen het sappige verhaal tot leven en bij elke gang is er een momentje om te genieten, te lachen en volop de nostalgie te voelen alvorens hem te proeven op het bord. 

Wat mooi is aan dit concept is dat we voor een huwelijk dit verhaal kunnen personaliseren. Jullie als koppel centraal doorheen heel de avond, in vertelsels over hoe jullie elkaar hebben ontmoet tot waar jullie vandaag staan met een mooie blik op de toekomst. 

Is het moeilijk in te beelden? Dat geloven we graag. Het is dan ook zo uniek dat het moeilijk in beelden te vatten is. Het wordt een unieke ervaring en wat overblijft een uniek gevoel. Hoe leg je zulke emoties vast op beeld? 


Al enkele jaren op rij beschikken wij over het kwaliteitslabel van House of Weddings. Op hun webstie kan je een zorgvuldig geselecteerde A-lijst van België's meest betrouwbare en hippe huwelijksleveranciers vinden. Zij brengen je vlot van “Ja, ik wil!” naar “Happily ever after”.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x