FAQ - Private Dining Rooms

Is mijn hond welkom?

Ja hoor, helemaal. Dat maakt de volledige beleving net zo uniek want zeg nu zelf, onze huisdieren horen er altijd bij niet? Meer nog, je hond mag zelfs los in je privé kamer, niet in het gebouw. Wij verwennen hij/haar graag met een mandje, speelgoed en zelfs een hondenmenu op maat. Wij rekenen 30€ per hond voor deze speciale beleving. Opkleden maar! 

Wanneer is mijn reservatie in orde?

Je reservatie voor een Private Dining Room is volledig in orde wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen en het voorschot hebt betaald.

Tot wanneer kan ik een reservatie aanpassen of annuleren?

Aanpassingen en annuleringen kunnen tot 4 dagen op voorhand. Indien je later annuleert of bij een no show rekenen wij het volledige bedrag van je reservatie aan.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Onze voorkeuren gaan uit naar Payconiq en Bancontant. Cash betalen is ook mogelijk. Wil je graag op voorhand betalen of wens je een factuur? Stuur dan een mailtje naar hello@witti.be en we helpen je graag verder.

Hoelang duurt een Private Dining Experience?

Wij verwelkomen jullie graag stipt om 19u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Een Private Dining 's avonds duurt 4 uur.  
Op zondag starten we met onze Private Brunch om 10h30 en eindigen we om 14h00.

Wordt er altijd hetzelfde menu geserveerd tijdens een Private Dining Experience?

Het menu tijdens een Private Dining Experience bestaat uit 9 gangen. Wij werken steeds met seizoensgebonden en streekproducten. Er zijn enkele signature dishes die geïnspireerd zijn op de geschiedenis en verhalen van Villa Zwart Goud.

Is er een menu voor kinderen voorzien?

Voor kinderen tot 12 jaar voorzien wij een kindermenu. Ze kunnen genieten van twee hapjes, een voor-, hoofd- en nagerecht voor €69 per kind, inclusief water en frisdrank. Wij verwelkomen kinderen altijd in het gezelschap van minimum 2 volwassenen.

Is er een vegetarisch alternatief.

Ja dit kunnen wij zeker voorzien. Gelieve dit te vermelden bij je reservatie.

Kan ik intoleranties en/of allergieën doorgeven?

Dit is geen probleem, je kan dit bij je reservatie doorgeven. Het kan zijn dat afhankelijk van je vraag er een supplement zal worden aangerekend.

Is Villa Zwart Goud rolstoeltoegankelijk?

Villa Zwart Goud is een historisch gebouw met een eigen karakter. Helaas wilt dit ook zeggen dat Villa Zwart Goud niet rolstoeltoegankelijk is. Om het gebouw te betreden zijn er een viertal trappen en ook de doorgang naar het toilet is niet breed genoeg voor rolstoelgebruikers.

FAQ - Private Dining Rooms

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x