Over ons

Private Dining Rooms


Bij Villa Zwart Goud kan je terecht voor een unieke culinaire beleving die je nergens anders kan ervaren. Een 4 uur durende culinaire beleving waarbij "storytelling" centraal staat. Alleen op reservatie en enkel op vrijdag, zaterdag en vanaf september 2023 ook op zondagmiddag.

Onder de naam "Private Dining Rooms" kan je dit concept terugvinden. De Engelse omschrijving licht een tipje van de sluier. Het is een privé diner beleving van 4 uur inclusief een overheerlijk 9-gangen menu, tot in de puntjes verzorgd door onze Chef Stefano Bagnoli. Een menu met een Italiaanse tintje, dit met verwijzing naar de vele Italiaanse mijnwerkers die actief waren in Heusden-Zolder.

Je boekt met je gezelschap 1 van onze private dining rooms. Je krijgt  voor jouw gezelschap 1 van onze 7 privé kamers toegewezen, elke kamer is op een andere manier gedecoreerd. De basis is steeds dezelfde: je eigen privé sofa én een dinertafel, rijkelijk gedecoreerd en verlicht met tientallen kaarsen, de kamers zijn een streling voor het oog. Van de sofa's, de gekozen materialen tot het behangpapier en de ludieke gimmicks. Je moet het echt gezien hebben om het te bevatten. 

Maar dat is nog niet alles. Elk gerecht wordt ingezet met een bijpassend verhaal over wat er zich vroeger in Villa Zwart Goud heeft afgespeeld. Een vleugje theater gebracht door een verhalenverteller, geïnspireerd op de verhalen van Mathilde. Beleef en proef de sfeer van weleer.

Oh ja, ook je trouwe viervoeter is welkom om samen met jou te genieten van een heerlijk avondje uit. Ontdek hier meer over onze Private Dining Rooms.


Luxury Breakfast 

Nog tot en met augustus 2023 kan je in Villa Zwart Goud terecht voor ons gekende Luxury Breakfast concept. Reserveren kan je hier.


Wat met privé -of bedrijfsfeesten? Ja dat kan!

Villa Zwart Goud bevindt zich middenin de groene omgeving van Heusden-Zolder. Neem het van ons aan: we zitten hier goed! Het is de ideale plek voor intieme en exclusieve evenementen. Voor elke event dé locatie. Zowel binnen als buiten is het heerlijk vertoeven. De grandeur van Villa Zwart Goud vormt met gemak het gedroomde decor voor themafeesten en meer.

We kijken altijd naar beschikbaarheid van de gevraagde datum in functie van de aanvraag en hoe het past binnen het concept van onze Private Dining Rooms op vrijdag, zaterdag en zondag. Met je ganse familie of als bedrijfsuitje is ons "private dining room" concept ook uiterst geschikt en misschien ook wel onmiddellijk het juiste antwoord op uw vraag. De mogelijkheid bestaat om exclusief met jouw gezelschap ons "private dining room" concept te boeken. Dit kan zowel op weekdagen als weekenddagen. 

Trouwfeesten zijn ook mogelijk op onze prachtige locatie. Verneem er meer over.

Tijdens de weekdagen van maandag tot vrijdag zijn er heel wat mogelijkheden voor kleinere events.  Bij Villa Zwart Goud houden we de groepen graag klein. We verwelkomen maximum 50 personen tijdens een receptie. Voor businessmeetings, teambuildings, privéfeesten,.. zetten we de deuren wagenwijd open vanaf 2 personen. We zorgen steeds voor de perfecte en meest geschikte ruimte voor jouw event. Op onze locatie is jouw event steeds een schot in de roos.

Plan je een bedrijfsevent en heb je vragen? 

Ben je op zoek naar een evenementen locatie voor grotere groepen? Dan ben je bij Watt17 aan het juiste adres.

Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x