Over ons

Villa Zwart Goud, een kleinschalige locatie voor grootse events

Voor je event zoek je een unieke evenementen locatie. Liefst een die goed bereikbaar is. Je hebt ook graag dat alles tot in de puntjes is verzorgd. En dat je gasten zich jouw event jaren later nog herinneren. Dat begrijpen we volledig. Villa Zwart Goud is de perfecte eventlocatie in Limburg die je zoekt. Ons team staat alvast klaar om ook jouw event te organiseren. Stel jij de gastenlijst al samen?

Een unieke evenementenlocatie

Villa Zwart Goud bevindt zich middenin de groene omgeving van Heusden-Zolder. Neem het van ons aan: we zitten hier goed! Het is de ideale plek voor intieme en exclusieve evenementen. Voor elke event dé locatie. Zowel binnen als buiten is het heerlijk vertoeven. De grandeur van Villa Zwart Goud vormt met gemak het gedroomde decor voor themafeesten en meer.

Bij Villa Zwart Goud houden we de groepen liever wat kleiner. We verwelkomen maximum 50 personen tijdens een receptie. Voor businessmeetings, teambuildings, privéfeesten,.. zetten we de deuren wagenwijd open vanaf 2 personen. We zorgen steeds voor de perfecte en meest geschikte ruimte voor jouw event. Op onze locatie is jouw event steeds een schot in de roos.

En wat meer is: Villa Zwart Goud is steeds exclusief voor jou en je gasten ter beschikking. Geen afleiding door andere groepen. Geen ongemakkelijke gesprekken in de toiletten. Geloof ons, wij kenden op den duur ook niet genoeg koetjes en kalfjes meer.

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor grotere groepen? Dan ben je bij Watt17 aan het juiste adres.

Denk out of the box in Villa Zwart Goud

Wij organiseren de meest uiteenlopende evenementen. Daarbij zetten we graag in op creativiteit en een unieke beleving. Een zingende ober die plots aan je tafel verschijnt? Het zou zomaar eens kunnen! Of ben je liever van de partij tijdens een van onze Luxury Breakfasts of Private Dining Experiences?

8 redenen om naar Villa Zwart Goud te komen

Kiezen voor Villa Zwart Goud, dat is kiezen voor:

  • Een unieke eventlocatie met goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer
  • Exclusief en ongestoord gebruik van de locatie
  • Kwaliteitsvolle catering die verbluft, verbaast en verwondert
  • Een intiem karakter voor kleinere groepen tijdens grootse evenementen
  • Originele locaties, binnen en buiten
  • Bijzondere dinerconcepten en entertainment
  • Het gedroomde decor voor uiteenlopende themafeesten
  • Een gemotiveerd team van experts in het organiseren van evenementen, met de blik gericht op creativiteit en out of the box denken

Kortom, je hoeft geen uren meer te besteden om voor jouw event verschillende locaties te vergelijken. Bij ons zit je meer dan goed! Heb je zin gekregen om jouw event samen met ons te organiseren, op een van de mooiste locaties in België? Wij zetten de koffie alvast klaar. Wanneer spreken we af?

Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x