Private Dining

PRIVATE DINING ROOMS WITH A STORY

Villa Zwart Goud verwelkomt je voor een unieke beleving. Je bent te gast met je gezelschap in een van onze Private Dining Rooms. Je kamer is feeëriek aangekleed. We ontvangen jullie voor een heerlijk aperitief in jullie privé salon. Ons 9-gangen menu werd zorgvuldig samengesteld door onze chef met Italiaanse roots. Gerechten gedreven door de Italiaanse smaken en texturen die er in de jaren 50 in de cités van de steenkoolmijnen hing. Tussen de verschillende gangen nemen onze vertellers jullie graag mee doorheen de geschiedenis van deze statige directeurswoning en vertellen ze graag de spannende en romantische verhalen die zich hier hebben afgespeeld.

Onze Private Dining Rooms zijn te boeken voor 2 tot en met 16 personen. Ben je met meer dan 16 personen, bel dan even. Dit telkens op vrijdag en zaterdag van 19h00 tot 23h00. Het concept start stipt en voor iedereen op hetzelfde moment. Op tijd komen is dus zeker de boodschap voor een goed verloop van de avond. Vanaf september zal je ook kunnen boeken op zondagmiddag van 12h00 tot 16h00 of op zondagavond van 18h00 tot 22h00.

Per avond zijn er slechts 2 kamers beschikbaar voor 2 personen, onze unieke "Romantic Experience". Wees er dus snel bij als je je geliefde wil verrassen of voor een speciale verjaardag in de bloemetjes wil zetten. Of wat dacht je van een uniek huwelijksaanzoek, helemaal voor jullie alleen, privé afgeschermd van alle andere gasten? Het kan.

We maken de beleving graag zo persoonlijk mogelijk voor jou en je gezelschap. Is er iets speciaal te vieren? Laat het ons weten, we doen ons uiterste best de beleving nog unieker te maken.


En nog een extraatje misschien, je trouwe hond, de liefde van je leven is ook meer dan welkom. Aangezien je alleen bent in jouw unieke kamer stoort je huisdier niemand en kan je samen met hem/haar eens gezellig genieten van een avondje uit. Een speciaal verassing ook voor de viervoeter, een heerlijk mandje en een speciaal "hondenmenu" zal zorgen voor een nog uniekere ervaring. Want zeg nu zelf, waar is je hond in dergelijk kader echt welkom? Bij ons in Villa Zwart Goud dus wel!

Bekijk hier de beschikbare data voor een Private Dining Experience in Villa Zwart Goud.

Private Dining Experience     > 2 personen 

Menu                                        129 euro per persoon
Negen gerechten & een apéro bij aankomst
Inclusief brood & hoeveboter

Wine Pairing                           38 euro per persoon
2 witte wijnen - 1 rode wijn - Limoncello

Andere dranken aan bartarief.


Private Dining Romantic Experience
Diner voor twee? Kies voor onze exclusieve all-in beleving in een unieke Private Dining Room. Geniet van elkaar en van een heerlijk diner met z'n tweetjes.

Menu                                      189 euro per persoon
Negen gerechten & een apéro bij aankomst - inclusief brood & hoeveboter
2 witte wijnen - 1 rode wijn - Limoncello - waters - fris - Nespresso koffie - thee


Ook je trouwe viervoeter is meer dan welkom. We voorzien een leuke hondenbar, een warm mandje, een lekker hapje,..30.00 euro per hond. Maximum 2 honden per kamer. 


Een cadeaubon voor een Private Dining Room beleving - ja dat wil ik wel! 

Zoek je naar een zeer uniek geschenk voor iemand binnen je familie of vriendenkring, een relatiegeschenk, verjaardag, jubileum,... ? Geef ze een unieke ervaring om nooit te vergeten. Een culinaire beleving van formaat, verrassende story telling in een uniek kader. Online kan je hier een cadeaubon kopen. Of kom gerust langs in Villa Zwart Goud dan bezorgen we je een mooie cadeaubon voor een Private Dining Experience.

Bekijk hier de beschikbare data voor een Private Dining Experience in Villa Zwart Goud.Private Dining
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x