Happy Jubileum

Ontvang €10 korting per persoon!

Herbeleef jullie trouwdag bij ons!

Jullie hebben al eerder gekozen om een zeer speciale gebeurtenis in jullie leven bij ons te laten plaatsvinden. Jullie bruiloft in Watt17 of Villa Zwart Goud is hopelijk tot op vandaag nog steeds een mooie herinnering. 

Zoals jullie misschien al ergens hebben opgevangen is Villa Zwart Goud sinds begin dit jaar ook omgetoverd tot een boutique restaurant met een speciaal Private Dining concept. 

Een ideale setting voor het vieren van jullie liefde. Dag op dag voor jullie jubileum of gewoon op een ander moment "omdat het kan". Want de liefde vieren kan het hele jaar door toch? 
Een romantische beleving met 2 of bij uitbreiding een gezellige avond met familie en vrienden in groep.
Kom naar Villa Zwart Goud en onderga een buitengewone culinaire ervaring die je elders niet zult vinden. Een vier uur durende gastronomische belevenis waarbij de kunst van het "storytelling" in het middelpunt staat. Je wordt verwelkomd in één van onze Private Dining Rooms, die op betoverende wijze zijn gedecoreerd.

Tussen de verschillende gangen door nemen onze vertellers je graag mee op een reis door de geschiedenis van dit statige directeursverblijf. Ze delen graag de boeiende en romantische verhalen die zich op deze plek hebben afgespeeld. Ze werden ons rijkelijk verteld door Mathilde die ten tijde van de mijnactiviteiten werkzaam was als inwonend dienstmeisje. 

Privéruimte voor jullie alleen

Tijdens een diner bij Villa Zwart Goud kunnen jullie genieten in alle privacy. Jullie krijgen een prachtige karakteristieke ruimte voor jullie alleen. Het aperitief wordt geschonken in jullie privé salon. Doe dus zelfs gerust je schoenen uit en maak het comfortabel. 

ONTDEK MEER

Menu

Geniet van €10 korting per persoon tijdens deze unieke belevenis! Private Dining Room Experience Voor 2 personen:
9 gerechten & een apéro bij aankomst
incl. brood & hoeveboter
All-in arrangement inclusief dranken

189 euro
179 euro
per persoon

Voor groepen vanaf 3 personen:
9 gerechten & een apéro bij aankomst
incl. brood & hoeveboter


Wine Pairing
*Andere dranken aan bartarief

129 euro
119 euro
per persoon


38 euro
per persoon

De actie loopt tot en met 12 november.
Reserveer en kom langs voor 12 november.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x